Pre Loader

Fusie Inlevend In gesprek Herprofilering Communicatie Stakeholders Draagvlak Dialoog Campagne Online Omslag Talkshow Plannen Toekomst Overname Kwetsbaar Cultuur Reorganisatie Consensus Verbinden Verandering Lef Branding Marketing

PraathuisTV™

Introductie

De wereld is sterk in beweging met vele uitdagingen voor ondernemingen en instanties. Veel traditionele vormen van communicatie zijn vervangen door online toepassingen, hybride events en velen werken vanuit huis. PraathuisTV™ speelt in op al deze veranderingen door, gebaseerd op ervaring, gecombineerd met mogelijkheden van nu en frisse inzichten, een nieuw format te introduceren.

PraathuisTV™ biedt een intensieve campagne voor ondernemingen en instanties om draagvlak te creëren voor verandering, besluiten, nieuwe uitdagingen en beleidsprocessen. Op een manier die past in deze tijd, in dialoog met medewerkers, relaties of klanten, biedt PraathuisTV™ effectief resultaat.

Lees verder over de Achtergrond en drijfveren van PraathuisTV™ of ga direct verder naar ‘Propositie Draagvlak voor verandering en beleid’ voor een uitgebreide beschrijving van de aanpak en werkwijze.