Pre Loader

PraathuisTV™

Propositie draagvlak voor verandering en beleid

PraathuisTV™ richt zich op ondernemingen en instanties die, voor te nemen stappen en besluiten, streven naar draagvlak bij medewerkers, relaties of klanten. PraathuisTV™ wordt campagne-matig en strategisch ingezet op een zorgvuldig gekozen onderwerp met vooraf geformuleerde doelen. Met dialoog, van gedachten wisselen, informeren en debatteren wordt effectief resultaat bereikt; gericht op een groot bereik om mensen te verbinden, te mobiliseren en om gedachtengoed adopteren.

Medewerkers, relaties of klanten participeren intensief in het hele proces door het inbrengen van vragen en meningen en het bespreken daarvan. Hierbij worden online TV en een web-platform ingezet voor alle betrokkenen. In dialoog en met vertrouwen kunnen op hedendaagse wijze resultaten worden geboekt in veranderingsprocessen, nieuwe uitdagingen en besluiten. 

Verbinden - Reorganisatie - Nieuwe plannen - Overname - Sales - Profilering - Cultuurprogramma - Marketing - Online toekomst - Fusie - Beleidszaken - Herstructurering

De campagne bestaat uit drie TV uitzendingen waarvan de derde live wordt gestreamd inclusief interactie met de kijkers. PraathuisTV™ biedt een volwaardig, op maat gemaakt talkshow format; van leaders tot bumpers en een passende ervaren presentatrice/presentator. 

Binnen het gekozen hoofdonderwerp, wordt de agenda binnen de programma’s in belangrijke mate mede ingevuld door de gezamenlijke betrokkenen; medewerkers, relaties of klanten. Een aantal neemt ook daadwerkelijk aan tafel plaats tijdens de uitzendingen. PraathuisTV™ voorziet in intensieve en interactieve online communicatie met alle betrokkenen voor uitgebreide inventarisatie van vragen, onzekerheden, meningen en waardering. Dit hele proces wordt intensief begeleid door een zorgvuldig samengestelde redactie.

Vanzelfsprekend kunnen alle uitzendingen worden teruggekeken. Meting van bereikte doelen en effectiviteit kunnen deel uit maken van de evaluatie.

PraathuisTV™ kan ook worden ingezet op meer generieke onderwerpen die voor een organisatie, bedrijf of instantie momenteel relevant kunnen zijn om nu bespreekbaar te maken. Voorbeelden hiervan zijn: inclusiviteit, klimaat, energietransitie, innovatie, transparantie, veiligheid, mobiliteit, vrijheid. 

Wanneer er geen beperkende maatregelen zijn voor live bijeenkomsten, kan de 3e uitzending worden vervangen door PraathuisCafe™. Een wervelende live bijeenkomst met vele aanwezige betrokkenen. Het event wordt alsdan ook live gestreamd voor wie er niet bij kon zijn.

PraathuisTV™ biedt professionele TV producties en een platform met uitgebreide online web-toepassingen waarbij uitvoerend producent meneer de raaf producties™ veel werk uithanden neemt. Zowel organisatorisch als wel redactioneel en productioneel.
meneer de raaf producties™ is een activiteit van Joffi events & communicatie.

Voor een kennismaking, meer informatie of uitgebreide procesbeschrijving van PraathuisTV™, neem dan direct contact met ons op; wij praten er graag over!