Pre Loader

PraathuisTV™

Achtergrond & drijfveren

PraathuisTV™ lijkt een logische toevoeging op de adviezen en producties die Joffi al ruim drie decennia voor haar relaties mag realiseren. 

De historie is vaak een persoonlijk gedreven verhaal. Oprichter van Joffi, Maurice Hartog, aan het woord:

“Ik heb samen met uitzonderlijk fijne mensen, bevlogen professionals in het vak, vele relaties mogen adviseren en met succes bijdragen kunnen leveren aan vraagstukken binnen ondernemingen en instanties. Voor ons allen gedenkwaardige belevingen in nationale en internationale producties. Met trots prijkt hier nog een Gouden Giraffe op kantoor; de nationale vakprijs ontvangen als meest effectieve bureau in live communicatie. 

Analyseren, vrij denken, argumenteren, de lat hoog leggen en met overgave streven naar verbinding en oplossingen in de wijze waarop doelen kunnen worden bereikt; met opdrachtgevers en met je team. Met vertrouwen, strategisch en empatisch, creatief en communicatief, breed georiënteerd en minutieus in uitvoering. 

Uiteindelijk draait het bij elke doelstelling, elke productie, om mensen. Mensen die doelen formuleren, mensen die zich inspannen, mensen die werken en ambities realiseren. Mensen die ook gehoord willen worden.

Met veel, vaak langdurig verblijf in het buitenland, voel ik mij ook verrijkt met ervaringen, andere communicatievormen culturen en aanpassen op veranderende omstandigheden. Met open ogen in gesprek zijn, samen, in dialoog barrières slechten. 

Vanaf maart 2020 is er veel veranderd. Covid-19 heeft veel op zijn kop gezet. Daarbij kwamen vele beperkingen maar ook eye openers. De online wereld is versneld veranderd met thuiswerken hybride events, streaming,  Team en Zoom toepassingen om te communiceren en samen te werken. Veel nieuwe werkwijzen zijn inmiddels geadopteerd en zienswijzen aangepast. Dit zal zeker effect hebben in het post corona tijdperk. Van samenwerking en interne communicatie tot relatiemarketing; hoe gaan we met elkaar om en wat staat er allemaal te doen in deze golf aan veranderingen? 

Gebaseerd op achtergrond, drijfveren en veranderende tijden, ontwikkelde wij PraathuisTV™. Ik wens dat het een effectieve toevoeging is op mogelijkheden voor nu en in de toekomst.”

Ga naar ‘Propositie Draagvlak voor verandering en beleid’ voor een uitgebreide beschrijving van de aanpak en werkwijze van PraathuisTV™.